Dit zeggen onze klanten:

Klant Evelien Van den Bossche reactie
Het was een heel fijne samenwerking. Duidelijke afspraken en vooral goede communicatie. De plaatsers lieten alles proper achter en het resultaat is dik in orde. Wij zijn echt heel tevrede' van het resultaat.
Evelien Van den Bossche - Zwijndrecht, antwerpen
klant Dee Dee Coohn reactie

SUPER tevreden over mijn gerenoveerde trap. TOP service, heel goede, snelle en accurate samenwerking.

Dee Dee Coohn - Kapellen
Klant Marina Kater reactie
Een ambachtelijk bedrijf die kunstwerken maakt. Wij hadden een zeer kleine ruimte om de trap te plaatsen, maar er staat nu een prachtige functionele trap. Top!
Marina Kater - Kalmthout
review van klanten team Tilborg

Heel blij met onze nieuwe prachtige trap en het vakmanschap van het volledige team van Wim Van Loon. Tijdens ons eerste bezoek aan de showroom heeft Greg ons correct geïnformeerd. De communicatie nadien verliep zeer vlot (via mail & telefoon) en de opmeting door Jack/Jacques liep ook goed. Productie-/levertijd was zoals afgesproken. De plaatsing door Guy en Guy was top: professioneel, proper, snel en 2 toffe mannen! Onze trap ziet er echt super uit (wij moeten enkel nog de maatkast eronder plaatsen en de muur schilderen de komende maanden). Wij zijn kei content!!!

Anne-Catherine & Michaël - Brasschaat, antwerpen
review van klant Simon Argos

Zeer professioneel bedrijf dat klantgerichtheid hoog op de agenda heeft staan.

simon argos - HERENT, VLAAMS-BRABANT
review van klanten Verle en Tim Van Nylen
Zowel een rechte gelijkvloerstrap als een verdiepingstrap met kwartslag laten zetten en de oude trappen laten uitbreken. Prachtig vakmanschap! Het resultaat mag er wezen en de trap wandelt met een veel groter gemak naar boven. Kraakt helemaal niet meer. Ook de aanwerking aan de bestaande vloer op de eerste en tweede verdieping is prachtig uitgevoerd. Nu rest mij enkel nog de afwerking van de muur waar de oude trappen hebben gezeten en we hebben een nieuwe moderne hal. Bedankt hiervoor!
veerle & tim van nylen - lint, antwerpen
review van klant John Verdonck
Onze nieuwe keldertrap werd snel en zeer degelijk geïnstalleerd. Bekwame werklieden. Goede vooraf gesprekken en opmeting thuis. Prijs viel enorm mee.
john verdonck - antwerpen
review van klant Kris Luyckx
Prachtige trap + aangename mensen om mee samen te werken. Echte aanrader!
kris luyckx - essen, antwerpen
review van klant Bart Meeus
Eindeloze bewondering voor het vakmanschap van Wim Van Loon en zijn team!!!
bart meeus - ekeren, antwerpen
review van klant Erin Lee Melis
Hele mooie trap, op 1 dag geplaatst en zeer proper gewerkt!
erin lee melis
Topkerel en levert zéér goede en mooie kwaliteitstrappen
tom hereijgers
Beste Wim, Samen met je superteam, hebben jullie onze droom laten uitkomen, waar anderen deze niet konden waarmaken. Jij hebt je tijd genomen voor ons en begreep gelijk wat onze wensen waren. Je zocht mee naar oplossingen voor onze hal, kelder en zoldertrap.Wij hadden een betonnen trap laten plaatsen door onze aannemer omdat we dit veiliger vonden dan een gewone ladder.Wij waren blij te horen dat jij een volledige trap over de betonnen trap kon plaatsen. Dus onze keuze was snel gemaakt. Opmetingen, afspraken ging vlot en vriendelijk. De trappen werden geplaatst door 3 krachtpatsers die alles deskundig, professioneel hebben uitgevoerd. Nogmaals bedankt Wim, voor de goede service, klant vriendelijkheid, professionele aanpak en prachtig resultaat!
Leemans Luc, Gombert Freya - brasschaat, antwerpen
Super vriendelijke man. Trap naar onze smaak met zijn expertise samengesteld.
steffie aerts
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Op zoek naar een nieuwe trap?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend