Design trap

Een design trap oogt strak en simpel maar gedurfd en uitdagend tegelijkertijd. Het hout is meestal gekleurd in een lichtere tint en wordt soms gecombineerd met ander materiaal zoals ijzer, inox of volkern. Een moderne trap kan een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Volgens de laatste mode maken wij voor u een trap op maat.

Een voorbeeld van een moderne trap is de zwevende trap met treden die vanuit het niets uit de muur lijken te komen. Ze worden bevestigd door onzichtbare metalen beugels die in of aan de muur bevestigd worden.

Voorbeelden van onze design trappen

Design trap met blokleuning:

houten trap, model: blokleuning
houten trap, model: blokleuning

Kunstzinnige trap in notelaar: 

notelaar trap,kunstzinnig,houten trap
Kunstzinnige trap in notelaar

Z-vorm trap:

Houten trap, model Z-vorm,houten trap op maat
Houten trap, model Z-vorm

Zwevende trap:

houten trap, model zwevende trap
houten trap, model zwevende trap,trap op maat
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Op zoek naar een design trap? 

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend