Trapmodel Campagnard:
Landelijke trap met klasse

Houten trap, model Campagnard, landelijke trap

Landelijke trap

Campagnard is een landelijke trap die degelijkheid combineert met verfijning en elegantie, waarbij we speelden met het contrast tussen enerzijds de vierkante, statige trappalen en de treden met overstekende neus, en anderzijds de slanke smeedijzeren balusters en de mooie frezing die we bij elke trede voorzien.

Campagnard

Campagnard is een landelijke trap die niet alleen functioneel is, maar ook het verhaal vertelt van ons ambachtelijke vakmanschap, waarbij elk element met zorg, toewijding en met de hand is vervaardigd. Dit ambachtelijke vakmanschap straalt door in elk detail. Elke trede is met liefde en toewijding gemaakt, waardoor een gevoel van authenticiteit wordt gecreëerd dat moeilijk te evenaren is. Het is een eerbetoon aan tijdloze degelijkheid, waarbij traditie en moderniteit hand in hand gaan - een statement voor de eenvoud en de schoonheid van het leven.

Kenmerken van trapmodel Campagnard

trapmodel Campagnard,landelijke trap,houten trap,kenmerken

De handgreep

Elegante handgreep die het landelijke karakter van deze trap combineert met verfijning, aan twee kanten geprofileerd.

De balusters

Slanke en elegante smeedijzeren balusters, standaard voorzien van een behandeling met lijnzaadolie. Als upgrade is het ook mogelijk om deze smeedijzeren balusters te behandelen om roestkleuring te krijgen. Zo krijgt de trap een meer rustiek karakter.

Trappaal

Vierkante trappaal met landelijke uitstraling, maar die toch de nodige verfijning bevat. Afgewerkt met afgeschuinde kanten en vierkante “diamanten” hoedje bovenop.

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Alle trapmodellen ontdekken?

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk hier alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een landelijke trap?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak hier een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Gratis e-book met onze 18 kernwaarden hoe wij van uw nieuwe trap een uniek meubelstuk maken
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book