Trapmodel Fermet:
Robuuste & rustieke trap 

houten trap, rustieke trap, rustieke stijl

Rustieke trap

Maak kennis met onze “Fermet” trap, een meesterwerk van ambachtelijk vakmanschap dat de essentie van stoere, robuuste, en organische charme belichaamt, gecombineerd met onze basiswaarden van degelijkheid en kwaliteit.

Stoere blikvanger

De stoere en robuuste uitstraling van deze trap voegt een uniek karakter toe aan elk interieur. Het is alsof u een stukje van het platteland naar binnen brengt, waar de essentie van kwaliteit en authenticiteit altijd aanwezig zijn. Deze trap in Fermettestijl is niet alleen een functioneel element, maar een statement van waardering voor het ruwe, het echte, het onverwoestbare.

Kenmerken van trapmodel Fermet

trapmodel Fermet,rustieke trap,houten trap,kenmerken

De trappaal:

De vierkante trappaal zorgt mee voor de stoere, organische en robuuste uitstraling die we met deze trap beogen.

De balusters:

Bij onze Fermet-stijl voorzien we standaard smeedijzeren baluster die we behandelen met lijnzaadolie. Als upgrade kunnen we de balusters ook intens behandelen om een authentieke roestkleuring te voorzien.

De treden

Voor een extra stoere uitstraling heeft onze Fermet extra groffe en robuuste treden, die we dikker voorzien dan bij onze andere modellen.

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Bekijk alle trapmodellen:

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een rustieke trap?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Image
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book