Trapmodel Modest:
Kwaliteitsvolle & budgetvriendelijke trap

houten trap model Modest

De ideale balans tussen vakmanschap en budget

Bij het bedenken van het “Modest”-model wilden we een trap ontwikkelen die de ideale balans brengt tussen enerzijds de kwaliteit van ons ambachtelijke vakmanschap en anderzijds een antwoord kan bieden op de vragen die wij van prijsbewuste klanten kregen inzake de betaalbaarheid van zo’n meubelstuk.

Uniek in zijn eenvoud

Dankzij optimalisaties in het teken-, creatie- en productieproces kunnen we bij de ontwikkeling van dit trapmodel de efficiëntie in ons atelier verbeteren, waardoor we een sober, elegant en vooral ook betaalbaar model aan u kunnen aanbieden, zonder in te boeten aan de kwaliteit van constructie of materiaal, zodat ook bij dit model de degelijkheid, veiligheid en duurzaamheid van onze creaties 100% gegarandeerd blijft.

Kenmerken van trapmodel Modest

kenmerken,model modest,budgetvriendelijke trap

De balusters:

Standaard voorzien we Modest van sobere doch stijlvolle houten balusters. Maar je kan uiteraard ook opteren voor andere afwerkingen indien je die mooier vindt.

De trappalen:

Sobere doch elegante trappaal met de zijkanten gebroken

Gepatenteerde verdrijving:

Bij trappen met een kwartslag maken we bij elke trede gebruik van onze gepatenteerde verdrijvingstechniek: de “Stradivarius” methode

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Alle trapmodellen ontdekken?

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk hier alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een budgetvriendelijke trap?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Gratis e-book met onze 18 kernwaarden hoe wij van uw nieuwe trap een uniek meubelstuk maken
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book