Trapmodel Blokvorm:
L-vorm treden - eenvoud & symmetrie

Houten trap, model blokvorm

Blokvorm

Als u houdt van eenvoud en symmetrie, dan is een trap met treden in blokvorm, ook L-vorm genoemd, misschien wel de ideale keuze voor u. Deze trap kan naar uw wensen afgewerkt worden in diverse houtsoorten zoals bijvoorbeeld bamboe, Kerto of meer traditioneel in beuk of Franse eik.

Tijdloos meesterwerk

De minimalistische uitstraling van de blokvorm belichaamt de essentie van modern design. Het is een statement van eenvoud en verfijning, een ode aan het “less is more”-principe. Deze trap past perfect in elk interieur, van strakke, moderne ruimtes tot meer traditionele omgevingen. Het is een tijdloos meesterwerk dat nooit uit de mode raakt.

Kenmerken van trapmodel Blokvorm

trapmodel Z-vorm,design trap,houten trap,kenmerken

De leuning:

Net zoals bij onze andere modellen worden de elementen van uw nieuwe trap steeds op maat vervaardigd. Hier ziet u een afwerking met een houten muurgreep en glazen wand als balustrade.

De treden:

Bij trappen met blokvorm - ook L-vorm genoemd - worden de treden en tegentreden in een hoek van 90 graden loodrecht op elkaar geplaatst. Hierdoor vormt het profiel van de traptreden de letter L.

De houtsoort

Bij ons trapmodel Blokvorm zijn diverse afwerkingen mogelijk, zoals de houtsoort Franse eik of beuk. Hierbij kan u ook kiezen uit één van de 40 kleuren olie uit ons Rubio Monocoat gamma.

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Bekijk alle trapmodellen:

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een trap in blokvorm?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Image
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book