Trapmodel Z-vorm:
Moderne trap met strak design 

Houten trap, model Z-vorm

Houten trap in Z-vorm

Als gepassioneerde trappenmaker en expert in ons vak, kunnen we met trots zeggen dat onze Z-vormige trappen een meesterwerk zijn die de tand des tijds doorstaan. Laat u meevoeren in de wereld van strakke lijnen, minimalistische pracht en tijdloze elegantie die dit trapmodel definieert.

Extra veiligheid

Behalve het strakke en moderne uiterlijk heeft de Z-vorm een bijkomende troef: deze vorm geeft bij elke trede een overhellende neus, met meer ruimte om uw voeten te plaatsen. Hierdoor kan een optimale wandelpas worden gegarandeerd - zelfs bij beperkte ruimtes - en geeft deze trap behalve cachet aan uw woning dus ook een verhoogde veiligheid en meer comfort bij het stappen. Onze gepatenteerde Stradivarius-methode zal hiertoe uiteraard ook bijdragen.

Kenmerken van trapmodel Z-vorm

trapmodel Z-vorm,design trap,houten trap,kenmerken

De treden:

Wij plaatsen bij een Z-vormige trap de treden en tegentreden niet in verstek, maar plaatsen de tegentreden verticaal onder de treden waardoor extra stabiliteit en draagkracht wordt gegarandeerd.

De houtsoort:

Bij onze trappen in Z-vorm zijn diverse houtsoorten mogelijk, zoals bijvoorbeeld beuk, Franse eik,...

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Bekijk alle trapmodellen:

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een trap in Z-vorm?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Image
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book