Trapmodel Zwevende trap:
Moderne designtrap met luchtige uitstraling

houten trap, model zwevende trap

Wat is een zwevende trap?

Een zwevende trap, ook wel bekend als een zwevende tredentrap, is een moderne en minimalistische ontwerpoplossing waarbij de treden direct aan de muur worden bevestigd zonder zichtbare ondersteuningsstructuren zoals traditionele trapbomen. Deze ontwerpen creëren een illusie van zwevende treden en bieden een lichte, open uitstraling aan de ruimte waarin ze worden geïnstalleerd.

Is een zwevende trap veilig?

De sleutel tot de zwevende treden is het gebruik van verborgen bevestigingen. Meestal worden metalen L-beugels, stalen platen of andere speciale bevestigingsmiddelen gebruikt om de treden aan de muur te monteren. Deze bevestigingen worden stevig aan de muur bevestigd, meestal in de stijlen of muurankers. Nadat de bevestigingen zijn geplaatst, worden de treden op hun plaats geschoven en vastgezet op de bevestigingen. De treden moeten nauwkeurig worden uitgelijnd om ervoor te zorgen dat de trap veilig is en er esthetisch aantrekkelijk uitziet.

Kenmerken van onze zwevende trap

trapmodel zwevende trap,design trap,houten trap,kenmerken

De treden

De treden worden bevestigd in de muur. Dit vergt een goede voorbereiding en precisiewerk , zodat een optimale ondersteuning en draagkracht kan worden gegarandeerd.

De muurgreep

Aan de muur kunnen we een bijpassende handgreep voorzien, afgestemd op de specifieke visuele aspecten van uw gekozen zwevende trapdelen

Houtsoort

Al onze trappen kunnen uitgevoerd worden in diverse houtsoorten, volgens de smaak en voorkeur van onze klanten.

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Bekijk alle trapmodellen:

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een zwevende trap?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Image
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book