Trapmodel Middenkeepboom:
Modern & tijdloos design

Houten trap, model middenkeepboom

Middenkeepboom

Een trap met zwevende treden op een middenkeepboom is een trapontwerp dat zowel modern als elegant is. In dit ontwerp wordt de keepboom, die fungeert als de centrale ondersteuningsstructuur, meestal in het midden van de treden geplaatst. Dit geeft de indruk van zwevende treden aan beide zijden van de trapboom.

Magie of functioneel?

Het hart van deze trap is de indrukwekkende middenkeepboom - ook wel middentrapboom genoemd - die als een sculpturale kern omhoog reikt en als middelpunt van uw interieur fungeert. De treden lijken te zweven aan beide zijden van de boom, waardoor een magische illusie van gewichtloosheid ontstaat.

In het ontwerp zoeken we elke keer naar de perfecte balans tussen vorm en functie. De treden stralen een minimalistische elegantie uit die naadloos past bij elk interieur. Maar deze trap is niet alleen visueel aantrekkelijk. Hij is ook ontworpen voor maximale stabiliteit en veiligheid bij elke stap.

Kenmerken van trapmodel Middenkeepboom

trapmodel middenkeepboom,design trap,houten trap,kenmerken

De treden:

De trap met middenkeepboom is een variant op de zwevende trap met bloktreden. Ook hier lijkt het alsof de treden “zweven” in de ruimte. Deze treden kunnen we uitvoeren in diverse materialen zoals hout of metaal. 

De keepboom:

Hier ziet u de zogenoemde “middenkeepboom”, ook wel trapboom of middentrapboom genoemd. Deze zorgt voor de stabiliteit en stevigheid van de trap. Deze keepboom wordt in ons eigen atelier met zorg en precisie uitgefreesd, zodat de treden er precies in passen.

Anderen vinden deze trapmodellen ook interessant:

Alle trapmodellen ontdekken?

Wil je graag al onze trapmodellen ontdekken? 

Bekijk hier alle modellen
Afspraak maken met collega Gregory in onze toonzaal

Tijd voor een trap met middenkeepboom?

Een nieuwe trap laten plaatsen is een belangrijke beslissing, een investering voor het leven. Maar elke ruimte is anders. Elke trap vereist een andere aanpak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze collega en projectleider Gregory. Met zijn jarenlange vakkennis en expertise als trappenmaker staat hij voor u klaar in onze toonzaal. Hij geeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en begeleidt u in het maken van de juiste trapkeuze.

Maak een afspraak
Contacteer ons vrijblijvend
Gratis e-book met onze 18 kernwaarden hoe wij van uw nieuwe trap een uniek meubelstuk maken
Gratis download:

Ontdek onze 18 kernwaarden - hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis onze inspiratiegids en ontdek hoe we van je nieuwe trap een uniek meubelstuk maken

Download gratis dit e-book